Vuonna 2015 Kauneimmat Joululaulut soivat

rauhan puolesta

Jokaisella meistä on oikeus elämään ilman pelkoa, väkivaltaa ja turvattomuutta

Joulu on rauhan aikaa, mutta ei kaikille. Liian moni elää pelossa ja turvattomuudessa. Konfliktit eri puolilla maailmaa ovat pakottaneet miljoonat ihmiset pakenemaan kodeistaan. Kuvittele, että sinulla ei ole kotia eikä turvallista yösijaa lapsellesi.

Sota, jännitteet etnisten tai uskonnollisten ryhmien välillä sekä piittaamattomuus ihmisoikeuksista aiheuttavat pelkoa ja konflikteja. Rakennamme rauhaa konfliktien keskelle. Koulutamme johtajia rauhan ja uskonnonvapauden ymmärtämiseen, jotta konflikteilta vältyttäisiin. Tuemme vuoropuhelua, rohkaisemme ihmisiä kuuntelemaan ja kunnioittamaan toisiaan sekä ratkaisemaan ongelmia rauhanomaisin keinoin. Annamme heikoimmassa asemassa oleville äänen ja kerromme heidän oikeuksistaan. Luomme toimeentulomahdollisuuksia, jotta jokaisella olisi varaa ostaa ruokaa. Rauhan työllämme turvaamme, ettei kenenkään tarvitsisi jättää kotiaan etsiäkseen turvaa.


Sinun lahjallasi rakennamme rauhaa konfliktialueilla

Jo kahdellakymmenellä eurolla voimme tarjota äidinkieliset koulukirjat koululaiselle. Koulutus on tehokas tapa ehkäistä konfliktien syntyä ja tuoda ihmisiä yhteen eri taustoista. Kouluttamalla nuoria rakennamme tulevaisuuden, joka perustuu ymmärrykseen, tietoon, tasa-arvoon ja toisten hyväksyntään.

Neljälläkymmenellä eurolla voimme tarjota vuosilainan naisyrittäjälle. Luomalla uusia toimeentulomahdollisuuksia maissa, joissa resurssit ovat vähissä, vähennämme kiistoja maista ja väkivaltaisia kohtaamisia ihmisryhmien välillä. Erityisesti naiset jäävät usein konfliktien ja sodan jalkoihin.

Lue lisää ihmisistä, joita rauhan työmme koskettaa >>

 

Kuinka voit auttaa:

Lahjoita netissä

1 Lahjoita netissä

Voit lahjoittaa keräykseemme suoraan tältä sivulta. Klikkaa vain haluamaasi lahjoitussummaa sivun oikeasta laidasta.
  Lahjoita puhelimella

2. Lahjoita puhelimella

Voit tehdä lahjoituksesi myös tekstiviestitse tai puhelimitse:

Tekstiviesti:
Lähetä viesti JOULU5 (5 €) tai viesti JOULU10 (10 €) numeroon 16155.

Puhelinsoitto:
0600 11315 (15,23 € + pvm.) 

  lahjoita_vas3.jpg_pienennetty.jpg

3. Ryhdy kummiksi

Köyhyys aiheuttaa konflikteja ja pakottaa ihmiset jättämään kotinsa etsimään toimeentuloa muualta.

Kouluttamalla köyhyysloukussa eläviä lapsia ehkäisemme konfliktien syntymistä ja rakennamme kestävää rauhaa. Anna lapsille toivo turvallisesta tulevaisuudesta ja ryhdy kummiksi.

Ryhdy kummiksi >

   

Punaboksi_esittely_uusi
Lahjoita_osa2_2
Lahjoita_osa2_3
1
Lahjoita_osa4_2
Lahjoita_osa5_2
Lahjoita_osa6_2