Kiitos osallistumisestasi!

Kauneimmat Joululaulut keräsi kehitysmaiden äideille yhteensä 1 009000 euroa. Tulos on 24 000 euroa enemmän kuin edellisenä vuonna. Suuri kiitos kaikille lahjoittaneille! Vuoden 2014 Kauneimmat Joululaulut -kampanjan tuotto käytetään kehitysmaiden äitien hyväksi tehtävään työhön. Lue lisää >> 

 
 

Kauneimmat Joululaulut toivat yli miljoonan kehitysmaiden äideille

 

Viime joulun Kauneimmat Joululaulut -kampanja teki erinomaisen hyvää niin laulajille kuin kehitysmaiden äideillekin. Kampanjan tulos on 1 009 000 euroa, mikä on 24 000 euroa edellistä vuotta parempi. Yli miljoonan euron tulokseen on Kauneimpien Joululaulujen yli 40-vuotisessa historiassa päästy aiemmin kaksi kertaa, vuosina 2008 ja 2011.

Vuoden 2014 Kauneimmat Joululaulut -kampanjan tuotto käytetään kehitysmaiden äitien hyväksi tehtävään työhön. Naisten hyvinvoinnin ja tasa-arvon edistäminen on yksi Lähetysseuran koko työn läpileikkaavista teemoista. Kaikessa toiminnassa kiinnitetään huomiota naisten ja tyttöjen osallisuuteen sekä heidän elämänedellytystensä parantamiseen. Naiset ja tytöt jäävät helposti syrjään, mikäli heidän erityiskysymyksiään ei aktiivisesti oteta esiin.

Lue lisää >>